Adrenalină și aventură în Parcul Copiilor

De Monica Ardelean
2Comentarii
Adrenalină și aventură în Parcul Copiilor
Duminică, Asociația Outdoor Life vă invită la un atelier de aventură. Începând cu ora 12.00, în Parcul Copiilor din Arad (lângă Palatul Cultural) vă așteaptă „Park Challenge”.

Atelierul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani și include activități sportive în aer liber precum: tiroliană, cățărat pe lăzi sau slackline. „Park Challenge” este prima activitate din proiectul „Outdoor Lab” susținut de Fundația Orange în cadrul concursului de finanțare „Sustine un ONG!”. Proiectul își propune promovarea și implementarea programelor de Educație Experiențială Outdoor prin Aventură ca metodă didactică nonformală de dezvoltare personală în rândul a 200 de elevi cu dizabilități și a celor care provin din medii sociale defavorizate din Arad.

Park Challenge va promova activitățile de educație experiențială într-un cadru cât mai accesibil și frecventat de cât mai multe persoane.

Proiectul „Outdoor Lab” a fost inițiat și propus pentru finanțare de Paul Ploscar, Shop Manager Arad, la concursul Susţine un ONG! organizat de Fundaţia Orange ce oferă fonduri pentru proiecte coordonate de angajaţi ai Orange România. Proiectul a fost ales câștigător și a primit o finanțare în cadrul concursului de 32.000 lei.

Despre Outdoor Life

Asociația Outdoor Life a fost înfiinţată în anul 2009 și în prezent are 10 membrii activi cu vârste cuprinse între 20-39 ani şi peste 20 de voluntari cu care colaborează în diverse programe.

Scopul asociaţiei este dezvoltarea unor programe de educaţie non-formală desfăşurate în aer liber, popularizarea acestei metode în rândul instituţiilor publice din educaţie şi integrarea lor în curriculum-ul şcolar. Aceste programe au în prim plan dezvoltarea unor abilităţi de viaţă, educaţia pentru un mediu natural curat şi încurajarea unui stil de viaţă sănătos în rândul tinerilor participanţi.

Despre Fundaţia Orange

Fundaţia Orange este o organizaţie non-guvernamentală care se implică în viaţa comunităţii prin realizarea de proiecte filantropice menite să aducă schimbări pozitive în viaţa persoanelor dezavantajate. Prin programul Susţine un ONG!, Fundaţia Orange oferă fonduri pentru programe filantropice coordonate de angajaţi ai Orange România şi realizate în parteneriat cu o organizaţie non-profit parteneră.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor