Adrian Ţolea, director şi nu prea

De Alin Gherasim
3Comentarii
Adrian Ţolea, director şi nu prea
Ţolea a fost repus în funcţia de director al ADI Deşeuri, dar fără a avea prea multe atribuţii.

La două săptămâni distanţă de la momentul în care Tribunalul Arad a decis ca Adrian Ţolea să fie repus în funcţia de director al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Arad (ADI Deşeuri), decizie care va fi atacată, Consiliul Director al asociaţiei mai sus amintite a emis, într-un final, decizie de repunere a lui Ţolea pe funcţia de conducere. Numai că, într-o oarecare măsură, acesta ocupă funcţia mai mult onorific. În primul rând, Adrian Ţolea nu are drept de semnătură şi nici de relaţii cu terţii. Asta în urma unei decizii a Consiliului Director, decizie care a fost atacată în instanţă, dar asupra căreia judecătorii încă nu s-au pronunţat.
Mai mult, pe lângă acest lucru, Adrian Ţolea nu a primit nici dreptul la una dintre maşinile de la ADI Deşeuri sau la telefon mobil. „Nu am primit, în baza unor procese verbale de predare – primire, maşina şi telefonul de serviciu. Ca urmare, nu pot să-mi îndeplinesc atribuţiile prevăzute în fişa postului. Precizez că pentru îndeplinirea acestor atribuţii este necesară deplasarea frecventă în teritoriu, în întreg judeţul, pentru a verifica, controla şi monitoriza serviciile furnizate de către operatorii de salubritate cu care avem contracte, precum şi pentru informarea membrilor colectivităţilor locale, din cele 78 de UAT-uri, asupra drepturilor şi obligaţiilor ce le revin în calitate de utilizatori ai serviciului”, a spus Ţolea. Acesta a mai adăugat faptul că „membrii Consiliului Director, în loc să se ocupe de problemele asociaţiei, cum ar fi staţiile de transfer, sortare şi compostare, ori a pubelelor nedistribuite sau deteriorate, îşi pierd vremea cu diferite şicane”.
Din păcate, la momentul la care a început criza gunoaielor, imediat după preluarea activităţii de colectare a deşeurilor menajere de către Retim, eveniment care a dus la demiterea lui Ţolea, nimeni din mai marii ADI nu a bătut măcar oraşul pentru a vedea cât de grav stau lucrurile pe teren.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor