Adunare Generală la AJF Arad

De Daniel Scridon
Reactualizat la:
Adunare Generală la AJF Arad
În conformitate cu prevederile art. 27.1. din STATUTUL ASOCIAŢIEI JUDEŢENE DE FOTBAL ARAD, Comitetul Executiv, a hotărât în şedinţa sa din 09.06.2015, CONVOCAREA ADUNĂRII GENERALE ORDINARE ANUALE a AJF Arad pentru data de 27 iulie 2015, ora 16, la sala CASA ROMÂNEASCĂ din Calea Victoriei, nr.44, Arad (lânga tipografia Gutemberg), cu următoarea ordine de zi

1. Constatarea întrunirii cvorumului.
2. Aprobarea ordinei de zi.
3. Nominalizarea scrutatorilor şi a comisiei de validare a voturilor.
4. Desemnarea a 3-5 persoane pentru întocmirea procesului verbal oficial.
5. Alocuţiunea preşedintelui AJF Arad.
6. Prezentarea raportului privind activitatea Comitetului Executiv pe perioada parcursă de la ultima adunare generală.
7. Prezentarea Bilanţului contabil pe anul precedent, aprobarea prin vot al acestuia şi descărcarea din gestiunea Comitetului Executiv.
8. Prezentarea, în sinteză, a Raportului comisiei de cenzori.
9. Prezentarea şi aprobarea Planului anual de activitate, a Bugetului anual de venituri şi cheltuieli pentru anul 2016.
10. Afilierea – dezafilierea şi suspendarea unor membri.
11. Adoptarea Hotărîrii Adunării Generale Extraordinare din 27.07.2015.

În vederea pregătirii adunării generale, este necesar să transmiteţi în scris, la secretariatul AJF Arad, până la data de 21 iulie, ora 15:

– numele şi prenumele delegatului care participă la Adunarea Generală, precum şi funcţia acestuia în cadrul clubului sau asociaţiei sportive.
– eventualele observaţii şi propuneri pe care le aveţi privind, exclusiv, conţinutul documentelor transmise dumneavoastră.

Delegatul va avea asupra sa un act de identitate şi delegaţie din care să rezulte calitatea acestuia.

Menţionăm că, în conformitate cu prevederile art. 25.4 din Statutul AJF, membrii Comitetului Executiv nu pot reprezenta ca delegaţi clubul sau asociaţia sportivă din care fac parte şi nici nu au drept de vot în adunarea generală. În consecinţă cluburile sau asociaţiile sportive aflate în această situaţie trebuie să desemneze un alt delegat oficial care să le reprezinte.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !