AFACEREA TA, ȘANSA TA: TE ÎNVAȚĂ CUM SĂ ÎȚI CONCEPI UN PLAN DE AFACERI CE SĂ ÎȚI ADUCĂ 40.000 EURO FINANȚARE NERAMBURSABILĂ PENTRU IDEEA TA!

Reactualizat la:
AFACEREA TA, ȘANSA TA: TE ÎNVAȚĂ CUM SĂ ÎȚI CONCEPI UN PLAN DE AFACERI CE SĂ ÎȚI ADUCĂ 40.000 EURO FINANȚARE NERAMBURSABILĂ PENTRU IDEEA TA!
ADVERTORIAL. Dacă locuiești într-unul din județele Regiunii de Vest, respectiv – Arad, Timiș, Hunedoara sau Caraș Severin și vrei să contribui la dezvoltarea economică a zonei, Afacerea ta e Șansa ta!


Prin programul Afacerea ta, Șansa ta! parte integrată a ”România Start Up Plus”, locuitorii Regiunii de Vest, studenți, șomeri sau angajați au posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesională gratuite în domeniul competențelor antreprenoriale, fiind încurajați și sprijiniți să își transforme ideea de afaceri într-una fezabilă și de durată! Pe lângă experiența participării la cursuri de formare profesională în cadrul proiectului oferim șansa de a participa la un concurs de planuri de afaceri în urma căruia 70 de beneficiari vor fi sprijiniți în drumul lor spre dezvoltare, punându-li-se la dispoziție un pachet de servicii ce include mentorat, consultanță și finanțare nerambursabilă în valoare de 40.000 euro pentru ca startul lor în afaceri să fie unul de succes!

Mai este puțin timp pentru înscriere așa că nu ezita! Dacă visezi să îți deschizi un salon de înfrumusețare, o brutărie, o firmă de IT sau orice altă afacere non agricolă în mediul urban, fă parte din program și fi mai aproape de visul tău!

Poți afla mai multe detalii pe următorul link: www.afacerivest.ro

Dacă ai întrebări poți contacta echipa Afacerea ta, Șansa ta! la numărul de telefon 0757174694 (L-V 09.00 – 17.00) sau pe e-mail: alexandra.tarta@assoc.ro.

Proiectul POCU 82/3/7/106743 este cofinanţat prin Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

Lider de parteneriat:

Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare

str. Rachetei nr.3 – Baia Mare, Maramureș

Tel/Fax: (+40)262 222 226

Email: assoc@assoc.ro

Partener proiect:

Asociația Casa Transilvania

str. Feredeului nr. 1 Geoagiu, Hunedoara

Email. office@casatransilvania.ro

Urmărește desfășurarea proiectului pe www.afacerivest.ro , www.assoc.ro, www.casatransilvania.ro și pe facebook.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !