Aflatoxina mamii lor de hulpavi !

De Simion Todoca
Reactualizat la:
4Comentarii
Aflatoxina mamii lor de hulpavi !
Pice ochii voştri pe asfalt, să facă „pleoşc, pleoşc ” pe autostradă, de la Bruxelles până la Berlin ! Lovi-v-ar copita calului şi coarnele vacii nebune drept în ochelarii cu care citiţi concentraţia de aflatoxină din laptele românesc.

Păi, măi, conţopişti de două parale din comisii de trei lulele, dacă nu vreţi lapte, brânză şi smântână din România, mâncaţi de la olandezi, că poate sunt mai bune dacă au în componenţă niscaiva prafuri albe şi sunt procesate în făbricuţele familiilor compuse din soţ şi soţie de acelaşi sex. Mâncaţi ce şi de unde vreţi, dar nu ne obligaţi pe noi să aruncăm la gunoi ce producem, ca să cumpărăm de la voi. Bag seamă că, de fapt, MCV-ul vostru are cu totul alt substrat, traducându-se prin Măgar- Cal- Vită, cu care jonglaţi după cum vă iese vouă la socoteală.

Abia ce apucase să încolţească agricultura românească şi v-aţi şi repezit ca hultanii, să o distrugeţi cu totul, să nu mai producă românul nimic, să fie la cheremul vostru. Sigur că atunci când chiar nu vom mai avea nimic produs la noi o să ne primiţi în Schengen, ca tot omul să circule liber ca să-şi cumpere de-ale gurii şi alte cele de la voi, nu v-ar mai răbda bălegarul bivolilor de la Hălmagiu ! De opt ani şi jumătate încoace aţi minţit poporul cu conducătorul, care ne-a tot zis să tăcem dracului din gură, dacă vrem să ne punem bine cu voi, să răbdăm să ni se taie salariile şi pensiile, să ni se desfiinţeze locurile de muncă. Măcar acum, când ăla a rămas singur cuc la Cotroceni, nu îi mai forţaţi şi pe aştia de veniră la putere să ne calce şi mai rău pe grumaz, lovi-v-ar gripa aviară, nesătuii dracului ce sunteţi !

Acum, că vine primăvara, v-aţi speriat că vine amărâtul de ţăran român cu trufandale pe piaţă, aşa că v-aţi grăbit nevoie mari să spuneţi că legumele care abia sunt în starea de răsaduri vor conţine nu ştiu ce toxină sau antibiotice, aşa că am face bine să consumăm mai departe spurcăciunile voastre cu gust de plastic. Şi, dacă suntem cuminţi, poate vă înduraţi să ne luaţi pe gratis CFR Marfă şi Poşta Română, ca să ne scăpaţi de ele, facă-vă dracii poştă când v-o fi lumea mai dragă!4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor