Agenţi economici la Bekescsaba

ARAD – O delegaţie arădeană se află la Bekescsaba pentru a dezbate probleme economice.

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – Filiala Arad împreună cu partenerii săi din cadrul proiectului „Strategie şi proiecte comune pentru un mediu de afaceri dinamic la standarde europene” finanţat din fonduri PHARE CBC 2004 România – Ungaria, organizează aceste zile la Bekescsaba un schimb de experienţă maghiaro – român.

Evenimentul implică vizite de documentare la sediul unor agenţi economici ungari ce au implementat sistemele de management al calităţii şi mediului, constituindu-se ca exemple de succes maghiare. Companiile maghiare care sunt vizitate provin din domeniul construcţiilor, industriei auto şi a construcţiilor metalice, industriei ambalajelor, serviciilor hoteliere şi industriei mobilei.

Delegaţia română care s-a deplasat la Békéscsaba este formată din agenţi economici din judeţul Arad pentru care companiile maghiare reprezintă un model de bune practici în vederea implementării standardelor de calitate şi mediu.

„Tot în cadrul acestui proiect au fost organizate sesiuni de training, mese rotunde, o serie de seminarii si o vizită de documentare în Bekescsaba la instituţii si asociaţii suport pentru mediul economic. În perioada care urmează se va desfăşura o vizită de documentare la Arad, la care agenţii economici maghiari, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor de sprijin pentru mediul de afaceri din Ungaria sunt invitaţi să participe alături de agenţii economici din judeţul Arad”, a subliniat Mihaela Breaz, director executiv CNIPMMR Arad.
A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !