Ajutoare venite de Moş Crăciun

ARAD – Program social – filantropic al Episcopiei Arad destinat familiilor defavorizate cu mai mulţi copii.

Cu binecuvântarea şi purtarea de grijă a Preasfinţitului Timotei Seviciu, în Episcopia Aradului şi Hunedoarei s-a desfăşurat programul social – filantropic destinat familiilor defavorizate cu mai mulţi copii.

În cadrul Epahiei s-a distribuit, prin preoţii parohi, un număr de 200 pachete constând în articole de îmbrăcăminte, alimente, articole de igienă personală şi dulciuri. Grija Preasfinţitului Timotei s-a îndreptat în mod unitar către familii, venind în sprijinul lor cu alimentele de strictă necesitate, iar în ajutorul copiilor cu hăinuţe, obiecte sanitare şi bomboane de pom. Menţionăm că în Protopopiatul Sebiş de acest ajutor a beneficiat o familie care, în prag de sărbători a rămas fără casă, fiind distrusă datorită unui incendiu, iar în Protopopiatul Petroşani beneficiarii au fost familiile şi copiii minerilor decedaţi sau răniţi în ultimul accident de la Exploatarea Minieră Petrila.

„Dorim să aducem mulţumiri, în numele tuturor beneficiarilor, Ministerului Culturii şi Cultelor – Secretariatului de Stat pentru Culte, Biroului Notarial Veritas Arad, McDonald’s Arad, Selgros Cash&Carry, care au fost partenerii noştri în ducerea la bun sfârşit a acestei acţiuni, rugând pe Cel Atotmilostiv să le răsplătească cu darurile sale cele cereşti pentru toată facerea de bine săvârşită – ne-a transmis pr. Mircea Bupte

Nădăjduim că şi acţiunea de faţă a Episcopiei, precum şi cele ale parohiilor care s-au îngrijit de credincioşii lor şi sub această formă a slujirii semenilor în zilele pregătitoare Marelui Praznic al Naşterii Domnului a fost în măsură să aducă o rază de bucurie şi mângâiere în vieţile beneficiarilor, înscriindu-se pe linia slujirii samarinene a Chiriarhului, dovedind că «Moş Crăciun vine pentru toţi copiii şi pentru familiile lor»”.

V.F.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !