Alege aerul curat și siguranța cartierului Romana Residence, singurul cartier nou de case, localizat în oraș, la 5 minute de Podgoria

Alege aerul curat și siguranța cartierului Romana Residence, singurul cartier nou de case, localizat în oraș, la 5 minute de Podgoria
ADVERTORIAL. Te afli în căutarea unei locuințe noi? Nu-i așa că, primul avantaj pe care îl cauți este locația? Fiecare dintre noi gândim la fel, iar specialiștii numesc acest sentiment ca atașament zonal, mai ales pentru cei care iubesc viața de oraș cu toate beneficiile pe care le oferă. Romana Residence se mândrește din acest punct de vedere, cu cea mai bună locație din Arad, la doar 5 minute de Podgoria, în prelungirea spre Oradea a binecunoscutului cartier Grădiște. Aici, te muți la casă însă rămâi în oraș și continui să ai același confort pe care l-ai avea și în centrul orașului.

În Romana Residence, oferta este avantajoasă și include modele deosebite de case noi, bine construite, peisagistică modernă, curte și grădină, spațiu verde generos în fața caselor, drumuri asfaltate, utilități complete racordate la rețelele orașului, de la gaz și canalizare până la fibră optică și acces securizat.

Tot ce trebuie să faci este să programezi o vizită în cartier, să îți alegi casa iar reprezentații dezvoltatorului se ocupă inclusiv de vânzarea apartamentului. Programul se numește Upgrade Imobiliar deoarece, reprezintă un pas nou pentru tine, înspre o viață mai frumoasă și mai împlinită. Este oferit în exclusivitate de Romana Residence iar în ultimele 2 luni, numeroase familii și-au împlinit deja acest vis accesând programul.

Primele case inteligente din Arad

poza-inserata-in-articol-1

Un alt beneficiu prin care dezvoltatorul asigură un stil de viață modern rezidenților este faptul că dotează fiecare casă cu sistemul de ultimă generație #SmartHome, un sistem de protecție și supraveghere în timp real prin senzori inteligenți anti incendiu, anti efracție, anti inundație, camere video, alarme și prize inteligente. Toate sunt conectate la o aplicație ușor de folosit de pe orice device și prin care se pot crea scenarii diverse, după nevoile și preferințele fiecărei familii.

Prețuri competitive și consiliere financiară

poza-inserata-in-articol-2

Dacă vă întrebați care este investiția într-o casă în Romana Residence, vă putem spune că aceasta poate fi comparabilă cu investiția într-un apartament nou, cu 3 camere. Totuși beneficiile caselor depăsesc un apartament. La casă ai curte, gradină și un spaţiu verde propriu, de care te bucuri împreună cu familia şi prietenii, aer curat, intimitate și siguranță. Este suficient să îți imaginez copiii jucându-se în fața blocului supuși atâtor pericole sau în fața casei, într-un cartier nou unde beneficiează de cel mai ridicat grad de siguranță. Însă, poate cel mai important aspect financiar este faptul că, în Romana Residence valoarea casei va fi mereu în creștere, nu își va diminua valoarea odată cu trecerea timpului ci va crește proporțional cu zona care se dezvoltă atât de frumos.

Locuri de casă cu toate utilitățile incluse.

Dacă visul tău este acela de a te ocupa personal de construcția casei, în Romana Residence ai posibilitatea de a investi și într-un loc de casă. Ai asigurate toate utilitățile posibile: apă, canalizare, gaz, electricitate, drumuri asfaltate și iluminat public. Mai mult, prețul este unul competitiv, la 50 euro/mp.

Te așteptăm în vizită!

Urmează câteva zile libere, vreme frumoasă și mult soare astfel că vă invităm cu mult drag la o vizită în cartier. Ionel Rășinar, consilier vânzări Romana Residence vă stă la dispoziție pentru vizionarea caselor și oferirea tuturor detaliilor cu privire la oferta financiară de case și locuri de casă.

Contact: 0733 679 072 / www.romanaresidence.ro