Alegerea unui șemineu centrală devine mai ușoară cu Alego.ro

Reactualizat la:
Alegerea unui șemineu centrală devine mai ușoară cu Alego.ro

Ce îți oferă un șemineu dincolo de confortul termic pe care acesta îl oferă și pe care nu îl putem contesta? Punctul forte al acestor seminee este atmosfera și ambianța pe care acesta o creează și o emană în jurul lui. Ți-e mai mare dragul să stai și să te relaxezi după o zi lungă la lucru, să petreci timp cu familia și să te detașezi de tot. Șemineul creează cadrul perfect în care poți realiza asemenea lucruri. Lucruri care poate par banale pot fi transformate în ceva extraordinar cu ajutorul șemineului.

De exemplu, un semineu centrala bine ales poate face ca timpul petrecut în fața lui, în meditație sau alături de cei dragi, să fie un timp bine investit, timp prețios, timp care în final valorează mai mult decât multe ore petrecute la locul de muncă. Imaginile întipărite în minte, din filme sau cărți, cu familii strânse în jurul unui focar șemineu, nu sunt un clișeu. Un timp petrecut într-un asemenea mod e unul câștigat. Găsește o armonie în tot ce faci și nu lăsa nimic și pe nimeni să pună stăpânire pe tine și timpul tău.

Ce e interesant de menționat este că, termoșemineul poate funcționa în regim autonom cu o eficiență de peste 90% chiar și pentru patru zile datorită rezervorului mare, pe lemne sau peleți. Asta înseamnă că nu trebuie să te preocupi zilnic de funcționarea acestuia și că poți sta liniștit o perioadă, știind că locuința ta este încălzită constant.

Cu randamente apropiate de cele cu gazeificare, un șemineu tip centrală poate să furnizeze unei locuințe atât încălzirea apei menajere, în calorifere sau chiar în pardoseală, în condiții obișnuite de confort. Acest sistem întrunește două aspecte importante, confortul și esteticul, astfel încât atât amenajarea interioară a casei cât și bugetul, au de câștigat. Astfel, termoșemineele sunt destinate încălzirii ecologice pe lemne și înlocuiesc sau completează tradiționala microcentrală pe gaz. Pentru un șemineu-centrală termică nu este nevoie să obții autorizații, precum în cazul celor pe gaze.

Aceste termoșeminee nu necesită o cameră special amenajată, ele se integrează excelent în design-ul unui living, oferind un punct central vizual. Suprafața vitrată este generoasă astfel încât vă puteți delecta privind flăcările în timp ce în spate funcționează o centrală termică performantă ce asigură încălzirea în siguranță a casei.

Un șemineu ales înțelept a fost și va fi mereu o alegere perfectă, o alegere ce va produce bucurie, căldură și satisfactie ție și familiei tale. Analizează totul bine si alege șemineele de la Alego. Produsele de pe Alego.ro ajung la ușa ta în maxim 2 zile lucrătoare, iar sobele, șemineele și coșurile de fum beneficiază de transport gratuit. Caută în gama largă de produse și modele a celor de la Alego și alege modelul dorit și potrivit locuișei tale. De la șemineele clasice pe lemne, șeminee pe gaz, sobe, focare samota rezistente și de calitate, bioșeminee sau diverse accesorii necesare unui șemineu. Alege înțelept! Alege șemineul perfect! Alego dă căldură și stil locuinței tale.

ADVERTORIAL