Ambasadorul Indoneziei, la UVVG

De Vasile Filip
Reactualizat la:
Ambasadorul Indoneziei, la UVVG
Excelența Sa, Diar Nurbintoro, ambasadorul Republicii Indonezia la Bucureşti, a vizitat UVVG.

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” a primit, zilele trecute, vizita unei delegații din partea Ambasadei Indoneziei la București condusă de Excelența Sa, Diar Nurbintoro, ambasadorul Republicii Indonezia la Bucureşti, alături de dl. Gatot Amrih Djemirin, consilier pentru protocol şi afaceri consulare, dl. Dicky Rizaldy, secretar II pentru probleme culturale şi informare.
La întâlnirea, care s-a desfășurat în Centrul de Conferințe din cadrul Campusului Universitar „Vasile Goldiș”, au participat prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității de Vest „Vasile Goldiș”, prof. univ. dr. Horațiu Șoim, prorector, conf. univ. dr Antoanela Naji, directorul Departamentului de relaţii internaţionale.
Principalul scop al vizitei a fost acela de a discuta despre posibilitățile de școlarizare în cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” a unor studenți din Indonezia.cu ambasadorul11
Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universităţi de Vest „Vasile Goldiș”, a declarat: „Scopul vizitei a fost acela de a ne cunoaște reciproc și de a tatona posibilităţile de școlarizare în Universitatea de Vest «Vasile Goldiș» a unor studenți din Indonezia. Oaspeții noștri au vizitat Campusul numărul 3 «Vasile Goldiș», Institutul de Științe ale Vieții și au fost satisfăcuți de baza didactico-materială pe care o avem. În final, ni s-a transmis că Ambasada Indoneziei este interesată de încheierea unui protocol de colaborare cu Universitatea noastră, pentru ca studenții din Indonezia să își efectueze studiile de licență și de masterat în cadrul Universității noastre, în special în domeniul învăţământului medical”.

„Oaspeţii noştri au luat contact cu cercetarea științifică pe care o realizăm” (Aurel Ardelean)0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !