Amfibii blindate şi militari, prin Micălaca

De Diana Dutu
7Comentarii
Amfibii blindate şi militari, prin Micălaca
© FOTO: S.B.
Infanteriştii Batalionului 191 „Colonel Radul Golescu” s-au întors de la un exerciţiu militar ce a avut loc în Complexul de Poligoane Dud-Tauţ.

Un convoi de blindate a străbătut, miercuri, la ora 14.30, cartierul Micălaca, transportoarele amfibii fiind imortalizate în sensul giratoriu din zona 300, la intersecţia străzii Voinicilor cu Bulevardul Nicolae Titulescu. Militarii Companiei de Infanterie din Batalionul 191 „Colonel Radul Golescu” se întorceau în Cetate de la un exerciţiu efectuat în Complexul de Poligoane Dud-Tauţ.

„Săptămâna aceasta, Compania de Infanterie din Batalionul 191 Infanterie «Colonel Radul Golescu», pusă la dispoziţia ONU în cadrul Sistemului de Capabilităţi pentru Menţinerea Păcii, a desfăşurat activităţile necesare pentru atingerea şi menţinerea nivelului de operaţionalizare stabilit” – a detaliat, pentru Jurnal arădean/ Aradon, cpt. Ivan Petru Marian, ofiţer relaţii publice.

Compania de Infanterie se pregăteşte pentru a participa la misiuni, în teatrul de operaţii ordonat, în intervalul de timp asumat, fiind capabilă a fi dislocată în teatrul de operaţii desemnat în urma primirii mandatului de la Consiliul de Securitate al ONU şi aprobării naţionale.

Potrivit cpt. Ivan Petru Marian, ofiţer relaţii publice în cadrul Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radul Golescu”, militarii Companiei s-au antrenat în Complexul de Poligoane Dud-Tauţ, pe scenarii şi în condiţii specifice mediilor ostile din teatrele de operaţii actuale în care pot executa misiuni şi sarcini după cum urmează: *securizări şi distrugeri ale locurilor de depozitare a elementelor de muniţie (materiale sensibile); *executări de raiduri şi ambuscade; *executări de patrule de prezenţă; *executări de misiuni de cercetare-observare; *executări de misiuni de control trafic; *executări ale convoiului şi escortei; *executări ale acţiunilor de scotocire, descoperire, interzicere a accesului adversarului; *culegere de informaţii; *executari ale acţiunilor de pază.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor