Anamaria Ferent batuta de sot

Anamaria Ferent batuta de sot

Dupa o casatorie fulgeratoare, Anamaria Ferent va divorta la fel de repede.
Motivul? Cantareata a descoperit ca sotul sau Marcel Toader este violent.

Cei doi se aflau la cumparaturi in Paris, cand Anamaria a primit o veste proasta: ea a aflat, in urma unei convorbiri telefonice, ca bunicul sau s-a stins din viata. Astfel ca saptamana romantica a fost compromisa. Se pare ca Marcel nu a inteles, asa ca, atunci cand au sosit in tara, Anamaria a parasit apartamentul sotului.

Cantareata era insarcinata si, odata ajunsa in Romania, a consultat de urgenta un medic, acuzand dureri abdominale. Specialistul i-a confirmat banuielile, si anume ca sarcina se oprise din evolutie si ca a pierdut copilul.

Surse citate de “Gardianul” sustin ca este foarte posibil ca temperamentul violent al lui Marcel sa aiba o legatura cu pierderea sarcinii, pentru ca nimeni in afara de cei doi nu stie ce s-a petrecut la Paris.

Solista trupei Demmo a recunoscut public despartirea:
“Este adevarat ca nu mai sunt cu Marcel. Am plecat la Paris sa facem cumparaturi si ne-am intors decisi sa divortam. Marcel nu mai este omul cu care eu m-am casatorit. Am descoperit la el o alta fata, pe care pana acum nu am vazut-o sau nu si-a aratat-o.”