Anca și Lucca Lucian – în cea mai prestigioasă emisiune de magie din lume, în Las Vegas

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
Anca și Lucca Lucian – în cea mai prestigioasă emisiune de magie din lume, în Las Vegas
România e reprezentată, pentru prima dată, la cea mai prestigioasă emisiune de magie din lume. Anca și Lucca Lucian au apărut în același sezon al emisiunii cu David Copperfield.

Anca și Lucca Lucian, campioni europeni FISM en titre și dublu vice-campioni mondiali FISM ai magiei mentale, au fost invitați la Fool Us – cea mai prestigioasă emisiune de magie din lume. Acest show este filmat în fiecare an la Las Vegas în teatrul celebrului duo de iluzioniști Penn & Teller, în fața cărora magicieni din întreaga lume sunt invitați să își prezinte iluziile.

„A wonderful act!”

La sfârșitul fiecărui număr de magie, Penn & Teller încearcau să deslușească secretele din spatele iluziilor, iar dacă nu reușesc, ei acordă trofeul „Fool Us” artistului respectiv.

Anca și Lucca și-au pus în scena numărul de magie „The Mind-Reading Revolution” care i-a consacrat pe plan internațional. Spre deosebire de alti magicieni, Anca și Lucca au încercat imposibilul și le-au dezvăluit secretul iluziei celor doi magicieni înainte de a-și incepe showul, sperând ca tot îi vor păcăli.

Rezultatul final a fost transmis în America pe 20 august 2019, pe canalul CW, iar apoi pe YouTube, în al 9-lea episod al celui de-al 6 sezon în care a participat și David Copperfield. Anca si Lucca au impresionat publicul, iar Penn & Teller au apreciat metodele folosite și prezentarea numărului lor și au declarat „A wonderful act!“

The Mind-Reading Revolution

„The Mind-Reading Revolution” este cea mai spectaculoasă prezentare a iluziei de citire a gândurilor. Lucca și soția sa Anca pun în scenă împreună acest număr de magie, dar Anca preia rolul principal al acestui spectacol și astfel emancipează rolul asistentului în magie.

Această iluzie este una dintre cele mai impresionante demonstrații a citirii gândurilor și chiar și pentru experți este inexplicabilă. Revoluționare sunt nu doar noile efecte arătate, cum ar fi transmiterea mișcărilor mâinii, ci, de asemenea, faptul că niciodată până acum alegerea gândurilor nu a fost determinată de public într-un mod atât de liber.

Numărul de magie de 1 milion de dolari

Spectatorii suspectează de multe ori implicarea secretă a cuiva din public sau utilizarea de mijloace electronice de comunicare ascunse, în astfel de demonstrații de citire a gândurilor. Cuplul de iluzioniști exclude aceste explicații. Pentru a ilustra acest lucru, Anca și Lucca oferă chiar și 1 milion de dolari americani celui care poate dovedi contrariul. Aceste declarații au fost certificate de un notar.

„Pentru noi, este o artă să cream iluzii fără ajutoarele menționate. Când spectatorii cred că știu soluția, vraja își pierde efectul”, explică cuplului magic demonstrația de 1 milion de dolari.

Anca și Lucca au o abordare intelectuală a magiei: ei promovează percepția magiei ca o formă pură de divertisment, și condamnă orice pretenție de abilități paranormale în afara scenei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !