Andreea Marin in duet cu Banica Jr

Andreea Marin in duet cu Banica Jr
Presa mondena se lanseaza in continuare in speculatii privind relatia dintre Andreea Marin si Stefan Banica Jr. Zana Surprizelor si protagonistul spectacolului Chicago, ar putea canta impreuna pe scena.

Andreea a inregistrat alaturi de Stefan piesa al carei refren marturiseste: “O vreau asa cum este ea/ Sunt norocos ca e a mea” si se regasete pe noul album semnat Banica Jr, ce va fi lansat luna viitoare.

Materialul discografic cuprinde mai multe piese realizate in colaborare cu nume ca Gil Dobrica, Loredana Groza, Gabriel Cotabita, Nicu Alifantis, Angela Similea, Andra, A.G. Weinberger, DJ Phantom, Nicola, Angela Gheorghiu si Alexandru Arsinel.

In opinia lui Bobby Stoica de la Voltaj, in studioul caruia s-a facut inregistrarea, colaborarea cu Andreea Marin ar putea fi una foarte reusita, avand in vedere ca Zana Surprizelor are un real talent muzical.

“Andreea canta bine. Superbine pentru cineva care nu e solist profesionist. Am inregistrat piesa destul de repede, cu putin peste o ora. Poate si pentru ca ea a mai calcat pragul studioului meu”, a declarat Bobby.