ANUNT DE FINALIZARE A PROIECTULUI

ANUNT DE FINALIZARE A PROIECTULUI

SC ISA NATAL SRL, cu sediul în Municipiul Oradea, str. Valea Draganului, nr. 25, Judetul Bihor, Romania respectiv punct de lucru in Oras Chisineu Cris, Str. Tudor Vladimirescu, CF 300878, Judet Arad, a derulat, începând cu data de 05.02.2018 si avand ca termen de finalizare data de 31.12.2018, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE PENTRU PREGATIREA TERENULUI LA SC ISA NATAL SRL”, cod SMIS 112025, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1022 / 05.02.2018.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Organismul Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 1.337.882,25 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 890.000,00 lei din care valoare eligibila nerambursabila din FEDR este 756.500,00 lei iar valoare eligibila nerambursabila din bugetul national este 133.500,00 lei.

Obiectivul general al proiectului este acela de a creste competitivitatea societatii prin achizitia de echipamente noi si moderne.

Rezultatele proiectului sunt achizitionarea urmatoarelor utilaje: Excavator pe roti, 1 buc; Buldoexcavator, 1 buc.

Impactul proiectului la nivelul Orasului Chisineu Cris, Judetul Arad, Regiunea Vest este: crearea si mentinerea de noi locuri de munca care sa dezvolte si sa extinda capacitatea de productie a societatii, reusindu-se crearea a 5 noi locuri de munca precum si sa automatizeze principalele procese tehnologice care sa duca la cresterea cifrei de afaceri.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Elisaveta – Ioana SALA
Funcţie:
Administrator
Tel.
0744 603 729, e-mail: isa.natal@yahoo.com

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

SC ISA NATAL SRL

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !