ANUNT DE LANSARE A PROIECTULUI

ANUNT DE LANSARE A PROIECTULUI

SC ALLDECO SRL, cu sediul în Municipiul Timişoara, Str. Iris, nr. 30, bloc B24, etaj P, Ap. 4, cam. 1, Judetul Timiş, Romania, derulează, începând cu data de 14.03.2018 si avand ca termen de finalizare data de 31.12.2018, proiectul „MODERNIZAREA ACTIVITATII SC ALLDECO SRL PRIN ACHIZIŢIA DE UTILAJE”, cod SMIS 113421, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 1360 / 14.03.2018.

Proiectul este finanţat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Organismul Intermediar: Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 1.341.876,61 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 894.101,92 lei.

Obiectivul general al proiectului este acela de a creste competitivitatea societatii prin achizitia de echipamente noi si moderne, crearea si mentinerea de noi locuri de munca care sa dezvolte si sa extinda capacitatea de productie, sa automatizeze principalele procese tehnologice si sa duca la cresterea cifrei de afaceri.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Marcoi Alin Funcţie: Administrator

Tel. 0720 627 264, e-mail: contact@alldeco.com.ro

“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

SC ALLDECO SRL

Iniţiativă locală. Dezvoltare regională www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

1-comunicat-alldeco-srl_lansare-proiect-page-001

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !