ANUNT DE LANSARE A PROIECTULUI

ANUNT DE LANSARE A PROIECTULUI

SC RODIS TRANSILVANIA SRL, cu sediul în Oras Beclean, Str. Closca, nr. 36, cam. 2, Judetul Bistrita Nasaud, Romania, derulează, începând cu data de 14.03.2018 si avand ca termen de finalizare data de 31.01.2019, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE LA RODIS TRANSILVANIA SRL”, cod SMIS 113445, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1475 / 14.03.2018.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Organismul Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 1.373.194,72 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 894.336,31 lei.

Obiectivul general al proiectului este acela de a creste competitivitatea societatii prin achizitia de echipamente noi si moderne, crearea si mentinerea de noi locuri de munca care sa dezvolte si sa extinda capacitatea de productie, sa automatizeze principalele procese tehnologice si sa duca la cresterea cifrei de afaceri.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Sidor Alexandru
Funcţie:
Administrator
Tel.
0747 136 081, e-mail: alexsidor2005@yahoo.com

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

SC RODIS TRANSILVANIA SRL

Inițiativă locală. Dezvoltare regională

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-20201-comunicat-rodis-transilvania-srl_lansare-proiect-page-0010Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !