ANUNT DE LANSARE A PROIECTULUI

ANUNT DE LANSARE A PROIECTULUI
SC IMOBLES PLAN SRL, cu sediul în Comuna Vladimirescu sat Cicir, nr 283, Judetul Arad, Romania, derulează, începând cu data de 14.03.2018 si avand ca termen de finalizare data de 31.08.2018, proiectul „DOTARE CU ECHIPAMENTE ŞI UTILAJE HALĂ FABRICARE PRODUSE DIN BETON CU AGREGATE UŞOARE PENTRU CONSTRUCŢII”, cod SMIS 113827, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1460/ 14.03.2018.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Imbunatațirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitiii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.Organismul Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest.Valoarea totală a proiectului este de 833.305,72 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 519.012,58 lei. Obiectivul general al proiectului este acela de a creste competitivitatea societatii prin achizitia de echipamente noi simoderne, crearea si mentinerea de noi locuri de munca care sa dezvolte si sa extinda capacitatea de productie, sa automatizeze principalele procese tehnologice si sa duca la cresterea cifrei de afaceri.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Beniamin Singeorzan

Funcţie: Administrator

Tel. 0743633628

adresa e-mail ben@imobles.ro

“Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a GuvernuluiRomâniei”

Inițiativă locală. Dezvoltare regională

www.inforegio.ro| facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul OperaționalRegional 2014-2020anunt-lansare-1-1

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !