Anunț de presă: Achiziție de utilaje la SC Mobel Har Prod Design SRL

Reactualizat la:
Anunț de presă: Achiziție de utilaje la SC Mobel Har Prod Design SRL
SC Mobel Har Prod Design SRL, cu sediul în Municipiul Arad, Strada Ceahlău nr. 11, Ap. 2, județul Arad a derulat în intervalul 18.08.2017 ‐ 30.09.2018 proiectul „Achiziție de utilaje la SC Mobel Har Prod Design SRL”, co‐finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Regio–Programul Operațional Regional 2014‐2020, în baza contractului de finanţare nr. 326/18.08.2017, cod SMIS 107571.

Valoarea totală a proiectului este de 607.148,86 lei, iar asistenţa financiară nerambursabilă aprobată din FEDR este de 411.835,79 lei.

Obiectivele proiectului includ creșterea capacității de producție prin achiziționarea de utilaje specifice, dezvoltarea și consolidarea resurselor umane ale societății și implementarea unor măsuri de îmbunătățire a calității mediului și de creștere a eficienței energetice, precum și a unor măsuri de asigurare a egalității de șanse și tratament.

Rezultatele proiectului includ consolidarea poziției pe piață a societății datorită avantajelor competitive rezultate în urma utilizării în producție a utilajelor achiziționate prin proiect și datorită aportului adus de resursele umane existente și angajate prin proiect, precum și reducerea impactului asupra mediului și asigurarea egalității de șanse și tratament.

Impactul proiectului la nivelul Municipiului Arad se concretizează prin produse de mobilier de calitate superioară fabricate de societate și prin crearea a cinci noi locuri de muncă.

Municipiul Arad, Strada Ceahlău nr. 11, Ap. 2, județul Arad
Telefon: +40723527996; E‐mail: pintilii.vasile@yahoo.com;
Web: www.mobel‐har‐prod‐design.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014‐2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Macheta anunt finalizare proiect Mobel Har-107571-1

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !