Anunț de presă

Reactualizat la:
Anunț de presă
Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat contractul pentru finanțarea activităților de implementare a Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020 în Regiunea Vest Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) anunță semnarea contractului de finanțare pentru proiectul „Sprijin financiar acordat ADR Vest pentru implementarea POR 2014-2020 în Regiunea Vest în perioada 2018-2019˝, cu codul SMIS 122918.

Contractul a fost semnat de ADR Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 la nivelul Regiunii Vest, cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional (AM POR).

Implementarea contractului se va finaliza în data de 31 decembrie 2019, existând posibilitatea de prelungire a perioadei de implementare prin acordul părților.

Valoarea totală a proiectului este de 35.573.662,94 lei finanțare nerambursabilă dintre care, 50% este acordată din bugetul national, iar 50% din fonduri europene.

Acest proiect vizează sprijinirea implementării, cu eficiență și transparență, a Programului Operațional Regional prin creșterea capacității administrative a organismului intermediar, asigurarea calității și coerenței operațiunilor de la nivelul Regiunii Vest cu scopul utilizării eficiente a fondurilor nerambursabile alocate regiunii. Rezultatele așteptate pentru acest proiect vizează îmbunătățirea sistemului de implementare a programului astfel încât instituțiile implicate (AM POR și ADR Vest în calitate de Organism Intermediar) să poată realiza eficient și eficace funcțiile
îndeplinite, precum și să acorde sprijin specific pentru informarea și comunicarea cu potențialii beneficiari, beneficiarii de finanțare și cu publicul larg, în condiții de transparență și tratament egal.

Informații despre Regio-POR 2014-2020 pot fi accesate la adresele www.adrvest.ro, www.inforegio.ro sau www.mdrap.ro.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați: telefon/fax: 0256-491.981/0256-491.923; e-mail: office@adrvest.ro.

adrvest0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !