Anunț de presă

Reactualizat la:
Anunț de presă
Finalizare implementare proiect REGIO-POR 2014-2020 2.1A, SC IMOBLES PLAN S.R.L. Data: Septembrie 2019

Titlul proiectului: DOTARE CU ECHIPAMENTE ŞI UTILAJE HALĂ FABRICARE PRODUSE DIN BETON CU AGREGATE UŞOARE PENTRU CONSTRUCŢII”

Beneficiar: S.C. IMOBLES PLAN S.R.L.

Obiectiv general : Un produs bine conturat, conform și prietenos cu mediul înconjurător pentru investițiile imobiliare

Cod Smis : 113827

Obiectivele specifice ale proiectului:

1. Dezvoltarea personalului prin implicarea acestuia în întreg lanțul de producție si calificare.

2.Securitatea societăți . În condițiile economiei de piața si datorită contextului social si economic dinamic pentru consolidarea societați se are în vedere ca serviciile si produsele sa fie într-o permanenta dezvoltare si diversificare care sa corespunda cerințelor dinamice ale pieței.

3.Cresterea vizibilitați serviciilor si produselor societați de la nivel local la nivel național și chiar internațional.

Rezultatele proiectului:

1. Pregatirea angajatilor existenți si angajarea a trei persoane cu normă intreagă dintre care unul din categorii defavorizate.

2. Prin dotarea cu echipamente de ultimă generație s-a asigurat capacitatea de producție a unor produse finite ecologice dar si diversificarea activităților societații.

3. Inovarea obținută prin automatizarea cu echipamentele achizitionate confera societății o vizibilitate sporită atât în plan national și chiar internațional.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice

Organismul Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 840,297,52lei, din care contribuția FEDR 441.160,69 lei in baza contractului de finanțare nr. 1460/ 14.03.2018.

Dată începerii proiectului: 14.03.2018

Dată finalizare proiect: 30.09.2019 ,

Impactul investiției la nivel local constă în utilizarea forței de muncă locală și dezvoltarea mediului de afaceri local.

SC IMOBLES PLAN SRL

Persoană contact: Beniamin Singeorzan

Funcția: administrator

Tel. 0743633628 , e-mail ben@imobles.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !