ANUNȚ DE PRESĂ. Anunț de începere proiect

ANUNȚ DE PRESĂ. Anunț de începere proiect
SC MOBEL HAR PROD DESIGN SRL, cu sediul în Municipiul Arad, Strada CEAHLĂU, nr.11, Ap.2, județ Arad derulează, începând cu data de 18.08.2017, proiectul „Achiziție de utilaje la SC MOBEL HAR PROD DESIGN SRL”, co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin Regio–Programul Operațional Regional 2014-2020 în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 607.148,86 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 484.512,69 lei.

Proiectul se implementează în localitatea Arad pe o durată de 12 luni.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piață a SC MOBEL HAR PROD DESIGN SRL și dezvoltarea activității de

producție de mobilă pentru birouri și magazine, prin implementarea de soluții de producție moderne și eficiente, prin dezvoltarea corespunzătoare a

resurselor umane în condiții de egalitate de șanse și tratament și a soluțiilor de durabilitate în ce privește mediul înconjurător.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Vasile Pintilii

Funcţie: Administrator

Tel./Fax. 0723527996 / 0356108712, E-mail: pintilii.vasile@yahoo.com

Autoritate de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene www.mdrap.ro

Organism Intermediar: Agentia pentru Dezvoltare Regională Vest www.adrvest.ro.

SC MOBEL HAR PROD DESIGN SRL

Inițiativă locală. Dezvoltare regională.

www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

,,Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !