Anunț de presă Anunț începere proiect: „Infiintarea unui centru de proiectare in constructii”

Anunț de presă  Anunț începere proiect: „Infiintarea unui centru de proiectare in constructii”

FICOMAX SÂNTANA SRL anunţă începerea activităţilor proiectului “ Infiintarea unui centru de proiectare in constructii “ Cod SMIS 112255, finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 : “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”. Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar.

Perioada de implementare a proiectului este de 23 de luni, respectiv 25.05.2018–31.03.2020 și are o valoare totală de 1.188.367,89 lei. Finanțarea nerambursabilă acordata este în valoare de 673.615,81 lei, din care 572.573,44 lei din FEDR. Contract de Finantare Nr. 1260/25.05.2018.

Obiectivul principal al proiectului il constituie dezvoltarea microintreprinderii FICOMAX SANTANA SRL prin infiintarea unei unitati pentru activitatea de proiectare in constructii.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Infiintarea unei noi unitati de proiectare in constructii / diversificarea activitatii existente prin:

– construirea spatiului de prestare servicii la adresa din Oras Santana, str. Marasesti, nr. 13, nr. cadastral 300384, judetul Arad, in suprafata construita de 214,80 mp.

– dotarea cu echipamente tehnologice, utilaje, instalatii de lucru, mobilier, echipamente informatice, birotica specifice activitatii de proiectare.

2. Cresterea numarului mediu de salariati ca urmare a realizarii proiectului cu 5 salariati si mentinerea numarului mediu de salariati actuali din cadrul societatii.

3. Respectarea si promovarea principiilor orizontale privind dezvoltare durabila si egalitate de sanse prin: – utilizarea surselor regenerabile de energie prin achizitionarea unei centrale termice care va functiona cu combustibil solid – biomasa (peleti).

– adaptarea infrastructurii, inclusiv a echipamentelor si utilajelor pentru accesul si operarea de catre persoane cu dizabilitati prin construirea la subsol a unei toalete pentru persoanele cu dizabilitati (persoane nevazatoare, etc.).

– angajarea de persoane din urmatoarele categorii defavorizate: o persoana cu varsta de peste 50 de ani.

– includerea persoanelor de sex feminin in echipa de management a proiectului.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

FICOMAX SÂNTANA SRL

Persoana de contact: Adrian Aurel Cret, Administrator, Telefon: 0769 241 271

Adresa de e-mail: conta.shopsantana@gmail.com
regio 1

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !