Anunț începere proiect

Reactualizat la:
Anunț începere proiect

Casa Corpului Didactic ”Alexandru Gavra” Arad este beneficiarul proiectului Proacțiune pentru o comunitate educațională multiprofesională – ProActiv, proiect care va fi implementat alături de Inspectoratul Școlar Județean Arad în calitate de partener, conform Contractului de finanțare POCU/73/6/6/106247.

Valoarea totală a proiectului este de 5.784.808,01 lei din care valoarea cofinanțării UE este de 4.917.086,81.

Proiectul se derulează pe o perioadă de 25 de luni, data începerii și finalizării proiectului fiind: 19.04.2018 – 18 mai 2020

Obiectivul general al acestui proiect este dezvoltarea, aplicarea și multiplicarea unui program complex de dezvoltare profesională în scopul prevenirii riscului de părăsire timpurie a școlii la nivel județean.

În urma implementării proiectului, sunt previzionate 35 de rezultate. Printre acestea se regăsesc: un program complex de dezvoltare profesională dedicat cadrelor didactice si echipelor manageriale; 307 cadre didactice și 5 echipe manageriale, din 5 școli din municipiu si judetul Arad, vor fi formate pentru prevenirea riscului de părăsire timpurie a școlii; o platformă de eLearning pentru derularea programului complex de dezvoltare profesională, dar si pentru comunicare și diseminare proiect; o strategie pentru diminuarea riscului de abandon școlar dezvoltată la nivelul celor 5 școli; stimulente financiare oferite cadrelor didactice pentru rezultate deosebite si performanță profesională; ateliere de lucru și conferințele proiectului organizate pe tema egalității de șanse și a incluziunii școlare;

Pentru implementarea proiectului Casa Corpului Didactic ”Alexandru Gavra” Arad selectează experți și personal administrativ. Perioada de depunere a dosarelor este 22 iunie 2018 – 9 iulie 2018 la sediul beneficiarului. Detalii privind procedura de selectie se gasesc pe site-ul www.ccdarad.ro a precizat doamna director a CCD ,, Alexandru Gavra” Arad, prof. Adela Redeș.

Date de contact ale beneficiarului:

Casa Corpului Didactic ”Alexandru Gavra” Arad

Str. Mucius Scaevola, Nr. 9, Cod postal 310106

Telefon/Fax 0257281077 / 0257282441

Website: www.ccdar.ro Email: ccd_arad@yahoo.com0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !