Anvelope second hand confiscate de Gardă

Anvelope second hand confiscate de Gardă
ARAD. În cadrul acţiunii de monitorizare a achiziţiilor intracomunitare de mărfuri, la punctul de trecere a frontierei Nădlac comisarii Gărzii Financiare Arad au oprit pentru control un mijloc de transport ce aparţinea unui transportator din Timişoara, încărcat din Elveţia cu anvelope uzate pentru autoturisme.

„Conducatorii auto, au prezentat organului de cotrol  o scrisoare de transport internaţional, un  document de tranzit şi un document de plată denumit Quittance. Conform documentelor prezentate destinatarul acestor anvelope este o persoana fizică din Fălticeni, care se afla la bordul ansamblului de transport şi a participat inclusiv la încărcarea cauciucurilor din Elveţia”, explică comisar şef Anton Pop.

Conform informaţiilor oferite de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului – RECOM OnLine şi a declaraţiei date în nota explicativă luată s-a constatat că destinatarul înscris în documente intenţiona livrarea acestor cauciucuri la unii colaboratori pe care nu îi ştie dupa denumire, dar nu este autorizat pe teritoriul naţional să efectueze acte şi fapte de comerţ.

Mai mult, la numărarea anvelopelor s-a constat că 93 de cauciucuri nu erau înscrise în documentele prezentate. Pe cale de consecinţă contravenientului i s-a aplicat o amendă de 3.000 de lei, iar cele 1.093 de anvelope second hand au fost confiscate.

JA-A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase