„Apa” vine peste Lipova

De Alin Gherasim
1Comentariu
„Apa” vine peste Lipova
Compania de Apă Arad îi aşteaptă pe locuitorii din Lipova, la ei acasă, să semneze contracte de apă şi canalizare.

Sunt aşteptaţi să semneze contractele. Compania de Apă Arad anunţă că, odată finalizate lucrările la reţelele de apă şi canalizare din oraşul Lipova, se urmăreşte încheierea contractelor cu clienţii. Semn că nu e timp de pierdut când vine vorba de semnat contracte şi încasat bani pe serviciile prestate. Pentru a nu crea disconfort locuitorilor oraşului, angajaţii Companiei de Apă se vor deplasa la Lipova pentru a încheia actele. „Reprezentanții Biroului Contracte din cadrul companiei vin în sprijinul utilizatorilor serviciului de alimentare cu apă și de canalizare din Lipova și sunt prezenți în orașul Lipova pentru încheierea contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare. Este vorba despre utilizatorii serviciului aflați pe străzile pe care s-a introdus rețea publică de canalizare prin programul POS Mediu”, spune Monica Iovan, purtătorul de cuvânt al companiei.

Până vineri

Mai exact, până în 7 aprilie, între orele 9:00 şi 14:00, la sediul primăriei Lipova sunt aşteptaţi cei care sunt obligaţi să încheie contractele. „În situația în care există încheiat contract de furnizare a serviciului de alimentare cu apă, se va încheia doar un act adițional la contract pentru serviciul de canalizare”, a mai spus Iovan.

Actele necesare

Persoanele fizice trebuie să aibă asupra lor actul de identitate şi actul de proprietate al imobilului, agenţii economici trebuie să se prezinte cu codul unic de înregistrare, actul de spațiu, certificat constatator de la Oficiul Registrului Comerțului cu punctele de lucru, cartea de identitate a administratorului și ștampila, iar asociaţiile de proprietari trebuie să aibă asupra lor codul fiscal, cartea de identitate a administratorului şi ştampila.

Taguri: , , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor