Apartamentele din Vlaicu – din nou la vânzare

Apartamentele din Vlaicu – din nou la vânzare
Primăria Arad organizează, în 7 martie, ora 10.00, o nouă licitaţie publică pentru vânzarea a 23 de apartamente situate în blocul X 42, scara C, din cartierul Aurel Vlaicu din Arad.

Pentru două din acestea (cu o cameră, plus dependinţe, respectiv cu trei camere, plus dependinţe) este a doua licitaţie, după cea din 7 februarie, când au fost depuse oferte, dar fără a fi fost îndeplinite, la acea dată, condiţiile pentru atribuire. În concurenţă cu vechile oferte, la sediul Primăriei mai pot fi depuse alte oferte, până cel târziu pe 6 martie, ora 17.00. Oferte pot fi depuse şi pentru celelalte 21 de apartamente – cu una, două, trei şi patru camere, plus dependinţe.

Pentru a putea participa la licitaţie, ofertanţii pot procura caietul de sarcini şi instrucţiunile, de la sediul Primăriei, unde vor fi depuse şi ofertele. Garanţia de participare la licitaţie este de 25% din preţul de pornire, care este: 19.000 euro+TVA pentru apartamentele cu o cameră, 30.000 euro+TVA pentru cele cu două camere, 36.000 euro+TVA pentru cele cu trei camere, 42.000+TVA pentru apartamentele cu patru camere.

Reamintim că la licitaţia din 7 februarie au fost adjudecate nouă apartamente: şase cu o cameră, la preţuri cuprinse între 19.020 şi 21.500 euro, două cu patru camere, la preţul de 42.100 euro, 1 apartament cu trei camere, la preţul de 36.500 euro. La toate preţurile s-a adăugat şi TVA.

G. Knap0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !