APIA a trecut la penalizari

De Diana Dutu
Pentru agricultură FOTO: FAN
Pentru agricultură FOTO: FAN
ARAD. 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere. Aceasta e penalizarea pe care APIA o aplică celor care depun cererile de sprijin pe suprafaţă pentru anul în curs. Termenul limită pentru depunerea documentelor fără penalizare a fost 15 mai. După această dată se aplică, la suma totală de plată, o penalizare de 1% pentru fiecare zi de întârziere. Iar după 10 iunie, cererea de sprijin nu mai este admisă la calcul.

În perioada 1 martie–15 mai 2014, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor de sprijin pe suprafaţă, 980.354 cereri de plată, pentru o suprafaţă de 9,6 milioane hectare. La Centrul judeţean A.P.I.A. Arad au fost depuse 22.928 cereri de plată pe o suprafaţă totală de 338.579,55 ha.

Sprijinul financiar pe suprafaţă este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !