APIA dă adeverinţe pentru credite

APIA dă adeverinţe pentru credite
ARAD. Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) eliberează adeverinţe către beneficiarii plăţilor naţionale directe complementare (PNDC) în sectorul zootehnic, la specia bovine, aferente anului în curs.

Aceste acte vor putea fi folosite pentru cei care intenţionează să acceseze credite de la băncile care au încheiat convenţii cu Agenţia pentru finanţarea activităţilor curente. Până la această dată, APIA a încheiat convenţii cu două bănci comerciale şi anume CEC Bank şi Raiffeisen Bank.

Potrivit convenţiei, la solicitarea scrisă a fermierului, APIA va elibera o Adeverinţă de Înregistrare Fermier prin care confirmă: că Beneficiarul a depus cererea de plată pentru PNDC – sectorul zootehnic, la specia bovine, pentru anul 2010; că s-au efectuat verificările administrative asupra Cererii de plată a Beneficiarului, până la data emiterii Adeverinţei, conform reglementărilor în vigoare; numărul de animale eligibile pentru prima pe exploataţie (de bovine); că Beneficiarul nu face obiectul excluderilor de la plată la data emiterii Adeverinţei şi că îndeplineşte condiţiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite în cadrul PNDC – sectorul zootehnic, la specia bovine, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

JA-A.P.

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !