APIA, despre „moştenirea liberală”

APIA, despre „moştenirea liberală”
ARAD – Gheorghe Alda spune că liberalii acuză Primăria pentru vina unuia de al lor.

În urma articolului „Liberalii inventariază focarele de infecţie”, directorul APIA Arad, Gheorghe Alda, spune că titlul potrivit ar fi fost „Liberalii îşi inventariază focarele de infecţie”, deoarece locaţia cu pricina „ nu poate fi pusă în sarcina administraţiei Primăriei Arad, respectiv a Primarului Gheorghe Falcă, deoarece nu este în „ograda” administraţiei locale, aceasta fiind în administrarea Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură din data de 26.01.2006 când prin H.G. 113/2006 a fost atribuită în administrarea Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie Pentru Agricultură cu destinaţia de sediu pentru Centrul JudeţeanA.P.I.A. Arad”.

Alda mai spune că „ în perioada  26.01.2006-mai 2009 la conducerea APIA Arad a fost liberalul Şorhenţ Cornel care, deşi avea aprobată pe lista de investiţii din anul 2008 suma necesară pentru consolidarea şi modernizarea locaţiei respective, nu a făcut nimic în acest sens.

Deşi atunci era creştere economică şi nu criză, suma aferentă modernizării s-a întors la bugetul naţional şi probabil banii au fost utilizaţi în alte scopuri de Guvernul Tăriceanu”. Alda a  reluat procedura de alocare a sumei aferente consolidării şi modernizării locaţiei din Grădişte şi, în ciuda crizei, a reuşit să obţină aprobarea pe lista de investiţii pe 2010 a  sumelor necesare şi dă asigurări că în maximum 3 luni de zile vor demara lucrările la  imobil.Tot în trei luni  vor demara şi lucrările de construire a Centrului local A.P.I.A. Gurahonţ.  

JA-S.T.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !