Aplicaţie încheiată cu succes

Aplicaţie încheiată cu succes
Aplicaţie încheiată cu succes
TITEL – În perioada 21-24 aprilie, Agenţia de Dezvoltare a Euroregiunii Dunăre-Criş-Mureş-Tisa (DKMT) a organizat, în Serbia, la Titel, o aplicaţie trilaterală la care au participat judeţele membre DKMT din România, Ungaria şi Serbia.

„Timp de patru zile, cele trei contingente naţionale, care au însumat peste 200 de persoane, au desfăşurat aplicaţii tactice, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, urmărindu-se o cât mai bună cooperare între echipele celor trei ţări în cazul unor situaţii reale.

Judeţul Arad a participat cu 14 persoane, doi ofiţeri şi doi subofiţeri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” şi 10 voluntari ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, constituite la nivelul localităţilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, locotenentul Sorina Ambruş.

CJA, parte a DKMT, a venit în sprijinul delegaţiei arădene cu materiale necesare, printre care şi barca pneumatică folosită la salvări de persoane din apă. De la salvări de la înălţime, scoaterea victimelor de sub dărâmături, depoluarea Tiszei, ca urmare a unui accident chimic, continuarea consolidării digului la salvarea şi evacuarea de persoane şi animale din apele râului Tisza, delegaţia arădeană a dat dovadă de profesionalism.

I.C.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !