Aproape de tragedie pe lacul Pădurice

22Comentarii
Aproape de tragedie pe lacul Pădurice
ARAD – Poliţia Comunitară avertizează asupra pericolului pe care îl reprezintă acum lacul, folosit de unii ca şi patinoar

O provocare, dar mai ales un pericol pentru copii. E vorba de lacul de la Pădurice care, odată ce temperaturile din termometre au coborât puternic, a înghetaţ. Lacul a devenit o tentaţie prea mare, în atare condiţii, pentru diverse persoane, în special pentru minori, care, potrivit poliţiştilor comunitari, “își petrec ore întregi pe lac, pe care îl folosesc pe post de patinoar”.

În atare situaţie, pentru a evita producerea unor tragedii, Poliţia Comunitară se vede nevoită să atragă atenţia că  „este important de reținut, de către toți cei care nu înțeleg pericolul la care se expun, că este extrem de riscant ca lacul de la Pădurice să fie folosit ca și patinoar. Gheața este pe alocuri subredă, iar accidentele pot apărea în orice moment”. Poliţiștii comunitari îi avertizează “în special pe părinții copiilor care, în drumul lor spre case, venind de la școală, se opresc ore bune pe lac”, precizând faptul că aceştia trebuie să le interzică copiilor lor acest lucru şi considerând că “este exclusiv vina lor dacă se va ajunge la situații iremediabile.”

JA – A.B.D.

 22Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor