Ar da fotoliul de manager pentru un post de auditor extern

De Diana Dutu
Reactualizat la:
Ar da fotoliul de manager pentru un post de auditor extern
Vorbim de managerul Spitalului Judeţean Arad, ec. Carmen Lucuţa. Ea s-a înscris la un concurs organizat de Curtea de Conturi.

La un an de zile după ce a dobândit prin concurs funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Carmen Lucuţa ia în calcul posibilitatea de a pleca din fruntea unităţii medicale. Economist de profesie, ea s-a înscris la concursul organizat de Curtea de Conturi a României pentru ocuparea a două posturi de auditor public extern la Camera de Conturi Arad. Nu mai puţin de 28 de candidaţi râvnesc la unul din cele două posturi de auditor, aşa că lupta nu va fi deloc uşoară. Carmen Lucuţa a trecut cu bine de proba selecţiei dosarelor, urmând ca sâmbătă, 29 septembrie, să susţină proba scrisă a concursului, apoi interviul.

Ce a determinat-o, totuşi, pe Carmen Lucuţa să se înscrie la acest concurs? „E o oportunitate pe care m-am gândit să o iau în calcul. Nu voi fi director toată viaţa! M-am înscris la concurs şi… vom vedea care va fi rezultatul” – a declarat managerul Spitalului Judeţean, pentru Jurnal arădean/ Aradon.

Alte nume

Carmen Lucuţa nu e singurul nume greu care apare pe lista candidaţilor la concursul organizat de Curtea de Conturi. Îl regăsim şi pe Levente Horvath (fost subprefect, actualmente director adjunct al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad) sau pe fiul consilierului local municipal, Gheorghe Săplăcan. Un alt nume care merită menţionat – deşi nu atrage atenţia – este cel al Nicolinei Hulban. E vorba de fosta directoare economică a Spitalului Judeţean, în prezent directoare economică a Spitalului de Psihiatrie din Ştei, Nicolina ex-Popa.

camera1

camera20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !