Arad Plaza – apartamente la cheie, ultracentral în Arad

Reactualizat la:
Arad Plaza – apartamente la cheie, ultracentral în Arad
Recunoscut ca un proiect de referinţă al Wallberg Properties şi un proiect reprezentativ pentru oraş, Arad Plaza este poziţionat într-o locaţie excelentă, în mijlocul oraşului şi se construieşte în ritm alert.

Structura este finalizată aproape complet şi se lucrează deja la pereţi şi instalaţii, apartamentele urmând a fi finalizate în primăvara anului viitor. Spre deosebire de ceea ce se întâmplă de obicei pe piaţa imobiliară arădeană, apartamentele din Arad Plaza vor fi livrate finisate la cheie.

poza text

„Clienţii noştri vor primi cheile apartamentului finisat, nu va mai fi nevoie să alerge după materiale de finisare, să angajeze meşteri, totul va fi gata. În acest fel ne asigurăm de calitatea lucrărilor şi de asemenea le oferim confort celor ce vor locui în Arad Plaza chiar din primele zile. În acest fel Arad Plaza este şi ultraconfortabil pentru clienţii noştri, nu doar ultracentral.”, spune Dorin Cura, CMO Wallberg Properties.
O notă aparte este dată de siguranța investiției şi de profitabilitatea acestui proiect, de care sunt interesaţi în special cei ce vor să-şi protejeze economiile în condiţiile în care dobânzile la depozitele bancare sunt insignifiante. Spre exemplu, pentru un apartament cu două camere, în condiţiile unui credit standard, rata lunară este de 208 euro, iar dacă se închiriază poate aduce un profit brut anual de aproape 3000 de euro. Cu alte cuvinte, nu numai că se plăteşte singur dar mai aduce şi bani, cu o investiţie minimă, plătind doar un avans.

tabel1

“Este cea mai buna investiție în acest moment în orasul nostru pentru simplul motiv că e un proiect deosebit plasat ultracentral. Aici riscul de a nu închiria este practic zero. Credem noi că este o soluţie optimă şi pentru cei care muncesc în străinătate, deoarece apartamentul nu numai că nu generează cheltuieli dar produce bani până când se decid să se întoarcă acasă”, a mai precizat Dorin Cura.
Cei interesaţi să afle mai multe detalii pot vizita aradplaza.ro, iar dacă doresc să stabilească o întâlnire pentru a discuta concret şi condiţiile financiare, sunt invitaţi să sune la 0737.405.405.

randare final articol