Arădeanul care susține că are superputeri

De D.C.
22Comentarii
Arădeanul care susține că are superputeri
De necrezut: un arădean își lipește fierul de călcat pe piept. Bioterapeutul se destăinuie.

Un bioterapeut din Arad reușește să facă lucruri aproape imposibil de înțeles: cu ajutorul bioenergiei și a biomagnetismului, David poate să lipească de corpul său obiecte dintre cele mai diverse, de la tacâmuri și cărți, la farfurii, tăvi, telefoane, laptop și chiar fierul de călcat. Arădeanul susține că această capacitate pe care o are, dacă este folosită corect, poate acționa și asupra problemelor fizice și emoționale ale semenilor, aducând liniște și chiar vindecare, acolo unde este cazul. David Gheorghe Izvor, căci așa îl cheamă pe bioterapeut, spune despre el că are o capacitate nativă, naturală, numită biomagnetism natural curativ.

S-a născut cu aceste puteri

Bioterapeutul arădean susține că s-a născut cu aceste „super-puteri”, însă nu a făcut niciodată un spectacol din capacitățile sale. Acum, însă, a acceptat să facă o demonstrație pentru că dorește să le arate oamenilor că astfel de practici pot să fie folosite și în interesul semenilor.

Poate lipi orice obiect de el

Capacitatea arădeanului de a lipi obiecte de corpul său este cu atât mai specială cu cât acestea se prind de piele și dacă sunt aruncate, nu doar așezate. Vorbim de tot felul de materiale din sticlă, cristal, hârtie, chiar și un telefon. L-am întrebat: „Vorbim de o capacitate nativă, vă concentrați în vreun fel ori pur și simplu se întâmplă?”. „Păi… și una, și alta. Din moment ce o ai și ești conștient de ea, normal că o controlezi. Ăsta e un laptop. Îl mai pun odată!”, ne răspunde David, arătându-ne puterile sale. „Fier de călcat? Nu este prea greu…”, l-am întrebat noi. „Da, dar nu e problemă că e greu, deoarece are masa mai mare și atunci și atracția este mai puternică”, răspunde bioterapeutul.

A rezonat cu camera de filmat

Interesant este că energia emanată de bioterapeut a fost percepută inclusiv de camera de luat vederi, care a interferat cu biomagnetismul radiat de specialist, chiar în apartamentul său, în timpul filmării, atunci când acesta vorbea despre influența culorii violet. „Este o culoare care deschide câmpurile. Este o culoare vie, care te incită, te antrenează în acțiune…”, ne explică interferenţa David.

Obosiți și stresați?

L-am întrebat pe arădean cum poate fi întrebuințată această energie, în condiţiile în care a declarat că poate face ca un om obosit să își revină? „Se poate folosi în diferite ipostaze precum stresul, surmenajul, dureri articulare – musculare, dureri de organe etc. Practic, energia există în toți și în toate, sub diferite forme, și acționează inclusiv asupra corpurilor energetice (aura). Condiția ca această terapie să funcționeze este ca persoana supusă biomagnetismului să fie deschisă, să creadă și să se supună cerințelor terapeutului”, spune acesta.

Atestat şi licenţiat

„Sunt un bioterapeut atestat și licențiat al Asociației Naționale de Terapii Complementare din România, iar capacitatea biomagnetică este numită biomagnetism uman curativ. Manifestarea acestei capacități se poate percepe atât în plan fizic și vizual, cât și energetic, emoțional”, ne dă detalii despre sine bio-terapeutul.22Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor