Arădenii au apetit pentru apartamente noi în proiecte exclusiviste. Jumătate din apartamentele Bourgeois Residence s-au vândut deja!

Reactualizat la:
Arădenii au apetit pentru apartamente noi în proiecte exclusiviste. Jumătate din apartamentele Bourgeois Residence s-au vândut deja!
Facilităţile oferite de zona în care este amplasat proiectul, alături de calitatea ridicată a construcţiei, au făcut ca astăzi, la nici două luni de la lansare, jumătate din apartamentele disponibile în Bourgeois Residence să fie vândute.

Construită de compania arădeană Wallberg Properties, clădirea este o inedită interpretare arhitectonică Art Nouveau, o adevarată casă burgheză modernă. Alături de conceptul arhitectural de excepţie, care se diferenţiază în peisajul urban arădean, clădirea va oferi un standard ridicat de locuire pentru familii şi este amplasată într-o locaţie excelentă, pe strada 9 Mai, în cea mai bine cotată zonă rezidenţială a Aradului.

Wallberg Properties construieşte, tot în această perioadă şi Arad Plaza, un proiect reprezentativ pentru Arad, situat ultracentral, care aduce natura aproape de locatari, fiind clădirea rezidenţială cu cea mai mare suprafaţă de grădini suspendate din România. Ambele proiecte oferă o calitate a locuirii şi a construcţiei fără precedent în Arad, aspect confirmat de disponibilitatea din ce în ce mai limitată.

“Arădenii ştiu foarte bine ce apartamente cumpără şi ştiu foarte bine de ce le cumpără, sunt proiecte rezidenţiale cu totul deosebite, a căror valoare creşte de la o zi la alta. În ambele proiecte avem tipuri de apartamente la care stocul a fost epuizat şi cred că în ritmul acesta vom termina de vândut Bourgeois Residence înainte de finalul acestui an. Şi în ceea ce priveşte Arad Plaza, vânzarea se va încheia mai devreme decât am preconizat, sunt mulţi cei care aşteaptă doar să vadă apartamentele în realitate pentru a alege mai bine. Mi-e teamă însă că destui dintre ei nu vor mai avea de unde alege.” declară Dorin Cura, CMO Wallberg.

Atât apartamentele Bourgeois Residence cât şi cele din Arad Plaza vor fi livrate la cheie în cursul anului viitor, iar clienţii nu vor mai trebui să facă lucrări la apartamentul achiziționat, să cumpere şi să monteze uşi, obiecte sanitare şi altele, trebuind doar să-l mobileze.

Exclusivitate şi intimitate

– concepte unice în Arad în locaţii de excepţie

– apartamente spaţioase, de serie limitată

– parcări protejate şi boxe pentru depozitare

Confort şi eleganţă

– finisaje cu stil, alese de designer

– ziduri exterioare de aproape jumătate de metru

– pereţi dubli între apartamente

Cei interesaţi să afle mai multe detalii despre apartamente pot suna la 0786.703.703.

www.aradplaza.ro / www.bourgeoisresidence.ro