Arădenii, chemaţi să îşi facă buletine

De Alin Gherasim
Arădenii, chemaţi să îşi facă buletine
Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad continuă acţiunile prin care încearcă să îi pună în legalitate pe arădenii care nu şi-au mai schimbat cărţile de identitate, chiar dacă acestea au expirat. Aşa că, „dacă nu vine Mahomed la munte, merge muntele la Mahomed”.

Pe acest principiu, seriviciile locale de evidenţă a populaţiei vor avea mai multe acţiuni în judeţ, acţiuni în cadrul cărora vor fi preluate imagini şi documente necesare în vederea emiterii actelor de identitate. În ordine cronologică, acţiunile vor fi următoarele: în 8 aprilie echipele de la Evidenţa Persoanelor vor fi prezente la primăria Macea, în 14 aprilie la primăria Secusigiu, în 15 aprilie în satul Cicir, în 19 aprilie la primăria Cărand şi la primăria Şeitin, iar în data de 20 în satul Mailat. În 21 aprilie vor fi organizate cele mai multe acţiuni: la primăria Zădăreni, la primăria Archiş, la primăria Şepreuş, la primăria Brazii şi la primăria Secusigiu. În data de 22 vor fi preluate imagini şi documente la primăria Iratoşu şi la primăria Hălmagiu, în 26 la primăria Şiria, în 27 în satul Mănăştur, iar în 28 la primăria Secusigiu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !