Arădenii prezenţi la Indagra

Arădenii prezenţi la Indagra
Agricultura arădeană este reprezentată de şase companii la expoziţia internaţională Indagra.

Şase companii arădene participă la expoziţia internaţională de echipamente şi produse din domeniul agriculturii, zootehniei şi alimentaţiei: Indagra, care se desfăşoară în această perioadă la Bucureşti.

Prezenţa companiilor arădene este cu atât mai importantă cu cât Indagra reuneşte 850 de firme din 26 de ţări, pe o suprafaţă de expunere de 44.000 mp. Cele şase firme arădene participante la Indagra sunt: Maschio Gaspardo, Zetor Tractor, Klastorf, Ideal Logistic, Hog Slat Fabricate şi Global Poultry Equipments. Impactul participării la Indagra a fost eplxicat în explusivitate pentru cotidianul nostru, de fiecare reprezentant al celor şase firme.

Mirco Maschio, unul dintre cei mai importanţi investitori din Arad, ne-a declarat că: „Expoziţia naţională Indagra este cea mai importantă expoziţie din România. Pentru noi este a cincea participare la Indagra, iar în fiecare an am adus toată gama de utilaje. Indagra este o întânire foarte importantă cu clienţii noştri naţionali, dar şi cu micii fermieri care sunt la rândul lor foarte importanţi pentru Maschio Gaspardo.

Compania noastră expune o gamă foarte largă de utilaje, de la cele destinate fermierilor mici, care trebuie să se pună la punct cu noile tehnologii, până la cele de talie industrială”.

Aprecieri pozitive Adrian Tabuia, driectorul general al Global Poultry Equipments, a subliniat la rândul său că firma pe care o conduce se află la a treia participare la Indagra, iar prezenţele consecutive timpd e trei ani au adus companiei creşteri cu 45% a vânzprilor.

„Suntem foarte mulţumiţi de târgul naţional, în mod special de clienţii care au vizitat această expoziţie”, a mai adăugat Adrian Tabuia. Reprezentantul vânzări al Zetor Tractor, Gheorghe Porubsky consideră că pentru compania pe care o reprezintă participare la Indagra „este un bun mijloc de a promova marca pe care o reprezentăm, cu atât mai mult cu cât nu este prea cunoscută în România. De asemenea, prin această expoziţie sperăm să găsim noi parteneri şi reprezentanţi zonali”.

Deschiderea o oferă Indagra Indagra oferă posibilitatea deschiderii către distribuitorii naţionali, după cum susţine Paul Ambruş, reprezentat Ideal Logistic. „Epoziţia este organizată foarte bine, sunt foarte mulţi vizitatori ceea ce face ca Indagra să fie un real succes. Pentru noi este a doua participare şi cu siguranţă vom participa şi la anul”, a mai adăugat reprezentatul Ideal Logistic. „În primul rând Indagra este o recunoaştere naţională a calităţii produselor pe care firma le vinde în România şi a serviciilor de asistenţă oferite de Klastorf. Este a şasea participare a noastră la Indagra, iar anul trecut am luat premiul I pentru calitatea produselor şi prezentarea standului”, spune şi Gheorghe Sima, reprezentând compania Klastorf. A debutat Debutanta arădeană la acest târg este compania Hog Slat Fabricate, reprezentantă de Daniela Minda. „Faptul că suntem doar de un an pe piaţa românească face ca această să fie prima noastră prezenţă la expoziţia internaţională, iar cu această ocazie românii au posibilitatea de a se familiariza cu produsele noastre, de a ne cunoaşte şi implicit de a apela la serviciile pe care le putem oferi”. Fact box: Indagra, în cifre participanţi: 850 de firme nr. de ţări: 26 supr. expunere totală: 44.000mp supr. exp. exterior: 11.000mp supr. exp. interior: 33.000mp

A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !