Aradul şi premiera din fotbalul românesc!

De Daniel Scridon
Aradul şi premiera din fotbalul românesc!
Universitatea „Aurel Vlaicu”, în parteneriat cu FRF, organizează curs administrator structuri sportive.

Graţie excelentei colaborări între conducerea AJF Arad şi cea a Universităţii „Aurel Vlaicu”, un nou proiect este gata de start. Unul în premieră naţională, la care FRF a devenit partener. Este vorba despre primul curs de specializare Management sportiv – Administrator structuri sportive, care va fi coordonat de lector univ. dr. Gabriel Marconi.

Cursul se adresează absolvenţilor cu studii superioare care doresc să se perfecţioneze în domeniul managementului sportiv, în administrarea unui club sportiv, asociaţii sportive, în organizarea evenimentelor sportive, în marketingul sportiv etc.

Durata formării este de 60 ore (pregătire teoretică 20 ore şi pregătire practică 40 ore) și se va desfăşura, la Universitatea „Aurel Vlaicu”, în cursul săptămânii, în zilele de luni, marţi şi miercuri sau la sfârşit de săptămână, vineri, sâmbătă, duminică (conform unui program flexibil, stabilit ulterior de comun acord), în serii de 28 de cursanți. Taxa de participare este 1500 lei, iar înscrierile se fac până pe 13 octombrie (pentru prima serie) în Corpul D, sala 10, între orele 9-15, persoane de contact Eva Băra, tel. 0746.097173 sau Gabriel Marconi, tel. 0722.319391.

Deschidere de gală

Înscrierea candidaţilor se face pe baza unui dosar ce trebuie să conţină: diploma de licenţă, certificatul de naştere, certificatul de căsătorie, carte de identitate, recomandare din partea unei structuri sportive, CV format Europass, eseu motivaţional, de maxim 2 pagini, din care să reiasă interesul și afinitatea candidatului cu fenomenul sportiv.

La finalul cursului se obţine un certificat de absolvire pentru ocupaţia „Administrator structuri sportive”, cod COR 143115, cu avizul Ministerului Educaţiei Naţionale şi a Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Deschiderea oficială a cursului are loc pe 19 octombrie, când la Arad este aşteptat să vină preşedintele FR Fotbal, Răzvan Burleanu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !