Ţărăniştii au primit NUP

ARAD – În războiul ţărănisto- ţărănist, aripa Sârbu a scăpat de acuzaţia de fals în înscrisuri.

Aripa Radu Sârbu din PNŢCD a înregistrat o victorie „de etapă” în lungul proces cu Petru Marian Miluţ, preşedintele ţărăniştilor care contestă congresul din august 2008, la care Radu Sârbu a fost ales preşedinte, iar Miluţ a fost exclus, spune preşedintele filialei arădene, Virgil Florea. Mai exact, Tribunalul Bucureşti a pus Rezoluţie de NUP în dosarul în care Miluţ a acuzat mai mulţi participanţi la Congres de „fals în înscrisuri sub semnătură privată”, în sensul că, pe tabelul participanţilor au semnat în locul altor persoane.

„Din cercetări a reieşit că participanţii la Congresul PNŢCD din data de 24.08.2008 care au semnat în locul altor participanţi nu au urmărit scopul indicat de legiuitor…respectiv nu au folosit înscrisul respectiv (tabelul de prezenţă şi de predare a buletinelor de vot)în vederea producerii unei consecinţe juridice…Urmează aşadar să se propună neînceperea urmăririi penale faţă de participanţii la acest congres, întrucât faptei de fals în înscrisuri sub semnătură privată îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii, respectiv latura subiectivă (vinovăţia)”, se arată în Rezoluţia Tribunalului Bucureşti.   

S.T.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase