Arbitrul Butunoi sare la gâtul lui Selejan

5Comentarii
Într-un comunicat postat pe site-ul AJF, preşedintele instituţiei, Nicu Selejan a solicitat Comisiei Judeţene de Arbitri un răspuns în scris faţă de plângerea împotriva arbitrului Adrian Butunoi, care l-a denigrat.

Acesta nu a mai aşteptat şi i-a răspuns lui Selejan.

„Sunteţi un om la o vârstă venerabilă, dar – din păcate – înţelepciunea şi maturitatea dumneavoastră lasă mult de dorit, din punctul meu de vedere. Sunteţi incopatibil pentru funcţia pe care o îndepliniţi deoarece aţi săvârşit un abuz împotriva mea şi a Comisiei Judeţene de Arbitri” – ne-a declarat Adrian Butunoi, spusele acestea fiind considerate denigratoare de către octogenarul din Belciugatele.

Arbitrul continuă cu dezvăluirile. „Am fost trimis, în etapa a XVI-a, la Satu Nou, iar dumneavoastră aţi intervenit, tăindu-mă de pe lista delegărilor, săvârşind un abuz asupra CJA. Într-o discuţie telefonică, m-aţi acuzat că am venit în stare de ebrietate la şedinţa CJA, fapt infirmat de cei de acolo, Şandor, Vida, Dumitru, Vlad ori Ardelean. Tot atunci m-aţi întrebat ce am făcut pentru fotbalul arădean şi aţi spus că niciodată nu vă coborâţi la nivelul meu. Vă spun că nici nu aveţi cum să vă ridicaţi la nivelul meu, căci am avut performanţe atât pe plan sportiv, cât şi profesional: 25 de selecţii sub tricolor, la nivel de juniori; campion naţional, la aceeaşi categorie; absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport şi licenţiat în impresariat şi management sportiv, ambele la UVVG. În 10 ani de activitate nu am fost nicodată suspendat pe baza notelor acordate de observatori” – a mai spus Butunoi.

L.S.

Taguri: , ,


5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor