Arcaşi din două ţări s-au întrecut la IFAA ONLINE 2018

De Leo Sfara
Arcaşi din două ţări s-au întrecut la IFAA ONLINE 2018
Weekendul trecut, la Chişineu Criş a avut loc un concurs internaţional de tir cu arcul, sub denumirea IFAA ONLINE 2018. A fost un concurs dificil şi destul de lung, fiind trase 143 de săgeţi de fiecare arcaş, 70 la număr.

A fost un adevărat maraton, concursul începând la ora 8,30, terminându-se la ora 19,00. La final, a avut loc o premiere locală şi una la nivel naţional.

La premierea locală au fost înmânate un numar de 19 medalii de aur, 10 de argint şi 9 de bronz. La premierea natională, unde au fost comparate rezultatele obţinute la Chişineu-Criş, cu cele de la Bucuresti, Belcesti (Iaşi), Corund (Harghita) şi Sibiu, au fost premiaţi şase campioni nationali, nouă vicecampioni, obţinându-se şi opt medalii de bronz.

Asociaţia „Phoenix Archery Sport Club” Chişineu Criş a adunat, la premierea locală, şase medalii de aur (Nagy Zoltan Kis, Andrei Ozsvar, Robert Palfi, Norbert Flavius Varga, Erik Biro, Izabella Palfi), două de argint şi trei de bronz.

Clubul de pe malul Crişului Alb se mândreşte cu rezultate bune şi la nivel naţional, obţinându-se trei titluri de campion naţional (Nagy Zoltan Kis, Norbert Flavius Varga, Erik Biro) şi patru bronzuri.

La acest concurs au participat arcaşi din zona de vest a ţării, cluburi şi asociaţii sportive din Oradea, Arad, Timisoara, Lugoj, Chisineu-Criş şi un număr de 22 de arcaşi de la mai multe cluburi sportive din Ungaria.

Organizatorii doresc să mulţumească Primăriei şi Consiliului Local Chişineu Criş, în specialul domnului primar Gheorghe Burdan.

download0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !