Asfalt în Arad, la foc automat

35Comentarii
Asfalt în Arad, la foc automat
Primăria susţine, însă, că execută doar lucrări care erau deja cuprinse în programul de reparaţii.

Arad – Zeci de lucrări de asfaltare, peticire, de punere de borduri şi refacere de trotuare au loc în această perioadă în Arad. Ca atare, Primăria Arad s-a confruntat în ultima perioadă cu o serie de acuze venite din partea Opoziţiei, toate referitoare la faptul că lucrările de acum sunt unele electorale, făcute de ochii lumii şi în grabă, fără a ţine cont de calitatea execuţiei.

În sprijinul acuzelor se aduc lucrări precum cele de pe strada Victoriei, asfaltată pe jumătate în nici două zile, în pofida lungimii tronsonului (cu toate că de aproape un an lucrările de aici au fost sistate), sau cele din Micălaca, care se bucură acum de atenţia executivului local.

În buget

De cealaltă parte, Primăria Arad susţine că nici măcar o lucrare nu iese din programul stabilit iniţial şi că cele care se execută acum sunt fie lucrări în continuarea celor deja începute, fie au fost stabilite încă de la început în bugetul municipalităţii.

„Pe Victoriei, parcările au fost făcute în toamnă, iar asfaltul s-a turnat acum. Aici este vorba de o lucrare mai amplă, care se regăseşte în bugetul general al Aradului, la capitolul întreţinere şi reabilitare de drumuri. Acum se toarnă covorul asfaltic (e vorba de ramforsarea structurii rutiere şi întreţinere covor asfaltic), după ce s-a lărgit carosabilul şi s-au amenajat parcările. Nu este o lucrare inventată peste noapte”, ne-a declarat, de curând, Corina Drăghici,purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Peste tot

Ba mai mult, Primăria susţine că Aradul nu va avea parte, în această perioadă (de campanie electorală) de lucrări care să ia ochii locuitorilor urbei, fără ca acestea să se fi regăsit în planurile iniţiale ale municipalităţii.

Totuşi, în această perioadă, o lucrare destul de amplă va fi vizibilă în oraş, dar executivul susţine că şi aceasta se găseşte pe lista de investiţii. „Se mai face în această perioadă o lucrare de asfaltare pe Făt-Frumos şi o porţiune din Poetului, dar şi aceasta este cuprinsă în proiectul de reabilitare urbană Zona Fortuna”, ne-a declarat Corina Drăghici.

Lucrarea va demara în luna mai. Şantiere sunt însă peste tot în Arad, iar muncitorii, atât de rari la vedere în alte perioade, sunt prezenţi în număr mare în mai toate zonele în care se lucrează, din Vlaicu până în Aradul Nou şi Micălaca sau chiar Gai, Bujac şi Sânicolaul Mic, unde, cu siguranţă, Primăria Arad se va grăbi să înceapă lucrările înainte de alegeri.

A.B.35Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor