Asigurare pentru recolta de struguri!

De Diana Dutu
Asigurare pentru recolta de struguri!
30 noiembrie 2016 este ultima zi în care cultivatorii de viţă de vie pot depune la APIA cereri de plată pentru măsura de asigurare a recoltelor de struguri pentru vin, eligibilă pentru finanţare în cadrul Programului naţional de sprijin al României în sectorul vitivinicol 2014-2018.

Beneficiarii, persoane fizice sau juridice, trebuie să depună la Centrul Judeţean APIA o cerere de plată, însoţită de următoarele documente (în original şi copie):* copia actului de identitate (persoane fizice), certificat de înregistrare eliberat de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului şi certificat de înregistrare fiscală (pentru persoane juridice); *copia actelor care să dovedească dreptul de proprietate şi/sau de exploatare pentru suprafaţa asigurată; *fişă informatizată a suprafeţelor viticole înscrise în R.P.V. pentru care se solicită sprijin financiar, eliberată de către Direcţia Judeţeană pentru Agricultură; *copia poliţei de asigurare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !