Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zurobara caută resurse pentru dezvoltarea localităților din Timiș

De Adrian Panduru
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zurobara caută resurse pentru dezvoltarea localităților din Timiș
© foto: arhiva
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zurobara anunță începerea realizării unei strategii de identificare a nevoilor membrilor asociației. Reprezentanții acestei asociații, formată din reprezentanți ai unor localități din Timiș vor să găsească resurse pentru investiții în aceste unități administrativ-teritoriale.

ADI Zurobara își propune să găsească resurse pentru investiții care să contribuie la ridicarea nivelului de trai ale locutorilor localităților membre. Pentru acest lucru, ADI Zurobara face un apel public către toți cei interesați să se alăture demersului și să contribuie la realizarea strategiei și a planului de găsire a surselor de finanțare.

„Noi suntem deschiși oricărei colaborări și așteptăm propuneri din partea autorităților publice și nu numai. Vrem să contribuim la o viață mai bună pentru cetățenii din localitățile aflate pe teritoriul ADI Zurobara, la o dezvoltare durabilă”, a spus Cătălin Tiuch, președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zurobara.

Din ADI Zurobara fac parte reprezentanții comunelor Becicherecu Mic, Dumbrăvița. Ghiroda, Mașloc, Moșnița Nouă, Parța, Peciu Nou, Săcălaz, Șag, Sânandrei și reprezentanții orașului Recaș.

Reprezentanții ADI Zurobara declară că își pun la dispoziție resursele pentru realizarea de proiecte care să vină în spijinul comunităților. Cei interesați pot găsi mai multe detalii pe siteul www.zurobara.ro.

ADI Zurobara a județului Timiș reprezintă proiectul comun a 11 reprezentanți ai localităților din județul Timiș, având ca scop dezvoltarea sustenabilă şi echilibrată a unităţilor administrativ-teritoriale care fac parte din Asociaţie (ex: infrastructură, turism, economie, social, medical, biodiversitate etc.), dezvoltarea capacității instituționale a administrațiilor publice locale din județ, protejarea eficientă a mediului, utilizarea rațională a rezervelor naturale, păstrarea unui nivel ridicat și sigur de creștere economică și ocupare a forței de muncă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !