Asociaţii

SOCODOR – În anul 2007, cu sprijinul Primăriei Socodor , în comună a luat fiinţă Asociaţia cultivatorilor de legume” Legsoc”, care s-a constituit ca grup de producători recunoscut oficial, reuşind să obţină o primă subvenţie de 40.000 lei.

„Tot în acelaşi timp, am sprijinit constituirea la nivel de comuna a Asociaţiei crescătorilor de bovine, care a facut astfel posibilă accesarea de subvenţii şi crescătorilor care nu deţin decât 1-2 capete de bovine.

Deci, aşa cum se poate observa, atât crescătorii de animale, cât şi producătorii agricoli sunt sprijiniţi de către aparatul propriu al Primăriei Socodor, care dispune de forme competitive de logistică, pentru obţinerea tuturor formelor legale de sprijin de care pot beneficia,” ne informa primarul de Socodor, Ioan Jura.

N.O.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase