Asociațiile de proprietari din Arad arată cu degetul spre Retim

De Valentin Goran
Asociațiile de proprietari din Arad arată cu degetul spre Retim
Deși au fost invitați pentru a face lumină într-o chestiune spinoasă, reprezentanții firmei de salubrizare RETIM nu s-au prezentat la întâlnire.

Adunarea Generală a Membrilor ULAL din Arad,de pe 6 februarie, i-a avut ca invitaţi pe Mihai Mereuță – Președintele Ligii Asociațiilor de Proprietari Habitat din București, Dan Pascu – Directorul General al firmei de salubrizare SC RETIM Ecologic Service SA din Timișoara, și un reprezentant al Consiliului Județean Arad. Din păcate, conform celor declarate de Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad, unul din punctele importante de pe ordinea de zi a întâlnirii nu a fost atins, deoarece unul dintre invitați nu a venit.

„Cele mai multe semne de întrebare au fost ridicate pe tema noilor contracte de prestare a serviciului de salubrizare către populație care urmează să fie semnate de comitetele executive/președinții asociațiilor de proprietari. Din nefericire, acestea au rămas nelămurite, directorul general al SC RETIM Ecologic Service SA fiind absent deși noi am trimis invitația. Directorul noii firme de salubrizare nu s-a prezentat și nici nu a trimis un alt reprezentat al firmei”, a declarat Dorina Lupșe.

Au votat în unanimitate

Revenind însă la întâlnire, în prima parte a Adunării Generale, ULAL Arad a prezentat Ordinea de Zi, Darea de Seamă și Raportul Comisiei de Cenzori pe anul 2017, care au fost supuse la vot și aprobate în unanimitate. De asemenea, ULAL Arad a informat reprezentanții asociațiilor de proprietari despre contribuțiile sociale obligatorii cu modificările care au intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018, prin OUG nr. 79/2017, și despre depunerea Declarației Fiscale 101 privind impozitul pe profit până la data de 25 februarie 2018, conform Codului Fiscal.

În a doua parte, a luat cuvântul Mihai Mereuță, care a prezentat subiecte importante precum: ultimul proiect de lege privind asociațiile de proprietari și administrarea condominiilor, soluționarea alternativă a litigiilor financiar-bancare, asigurarea obligatorie a locuințelor și schimbarea furnizorului de energie electrică.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !