Așteaptă comercianții la târg

De Eugen Rogojan
Așteaptă comercianții la târg
Primăria așteaptă cereri pentru Târgul de Primăvară, ce se va desfășura în perioada 23 martie-10 aprilie.

Acesta se va desfășura pe platoul din fața Palatului Administrativ și pe strada Romul Veliciu, cea de lângă Primărie, care va fi închisă pentru 20 de zile. Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură – organizatorul târgului – pune la dispoziția comercianților 20 de căsuțe, „pentru a putea răspunde solicitărilor comercianților, care sunt tot mai multe în fiecare an”, anunță municipalitatea.

„În cadrul Târgului de Primăvară se vor comercializa articole specifice Sărbătorilor Pascale (ouă încondeiate, flori, decorațiuni și ornamente de sezon, icoane), jucării, antichități, anticariat, produse de patiserie, produse de cofetărie și se vor desfășura activități de alimentație publică”, spune Ramona Crețu, director adjunct Centrul Municipal de Cultură Arad..

Totodată, în fața Primăriei va fi amplasată și o scenă, unde se vor desfășura activități artistice „care vor fi adaptate perioadei pre-pascale, din care nu vor lipsi cântecele religioase bisericești, cântece din folclorul religios românesc și nu numai, care vor fi interpretate de artiști din municipiul și județul Arad și din alte județe din țară”.

Cererile comercianților care vor să participe la târg sunt așteptate la sediul Centrului Municipal de Cultură Arad – Bulevardul Revoluției 97, apartamentul 4 – sau online, la secretariat@cmcarad.ro, până pe 10 martie, la ora 17. Cererile vor fi însoțite de copie a CUI/CIF-ului persoanei juridice solicitante, copie după certificatul din care să reiasă codul CAEN al acesteia, copie după CI/BI al administratorului firmei, copie după autorizația DSV (pentru persoanele ce comercializează produse alimentare), autorizația de desfășurare a activităților de alimentație publică, autorizația de funcționare, dar și fotografii cu produsele ce vor fi comercializate, respectiv cu amenajarea standului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !