Atenție, începe acțiunea „țânțariada”!

De Diana Dutu
Reactualizat la:
18Comentarii
Atenție, începe acțiunea „țânțariada”!
De-abia acum a fost stabilit câștigătorul licitației privind activitatea de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în municipiul Arad.

Acum, când vara e deja pe sfârșite, a fost desemnată firma care se va ocupa de combaterea țânțarilor în municipiu. Motivul acestei întârzieri atât de deranjante pentru arădeni? Prelungirea procedurilor de licitație pentru atribuirea „Serviciului de salubrizare privind activitatea de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Municipiul Arad”. La fel ca în cazul salubrizării stradale, firma care va asigura acest serviciu este din Deva.

„În vederea asigurării acestui serviciu, a fost publicat anunţul de participare la procedura de achiziţie publică prin licitaţie deschisă nr. 177724/03.08.2017. La procedura de achiziție publică, prin licitaţie deschisă astfel organizată au depus oferte un număr de 4 ofertanţi. În urma desfăşurării procesului de evaluare a ofertelor, comisia de evaluare a stabilit că una din ofertele depuse este inacceptabilă celelalte trei oferte fiind conforme şi admisibile. Au fost evaluate ofertele, s-a întocmit clasamentul ofertanţilor care au depus oferte admisibile conform criteriului de atribuire «preţul cel mai scăzut». Având la bază procesul de evaluare, comisia de evaluare a hotărât oferta declarată câştigătoare pentru încheierea acordului cadru ca fiind cea a ofertantului SC DD CHIM SRL” – se arată într-un raport al Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Arad.

Documentul citat însoțește proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru activităţile „Serviciului de salubrizare privind activitatea de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Municipiul Arad” în vederea încheierii acordului-cadru atribuit în urma procedurii de licitaţie deschisă, conform prevederilor Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice. Proiectul a fost supus votului aleșilor locali în ședința extraordinară de îndată de marți, 14 august.

Iată și tarifele votate: dezinsecţie interioară 7,00 lei/100 mp, dezinsecţie exterioară pe cale terestră 30,00 lei/1000 mp, dezinsecţie exterioară pe cale aeriană 32,00 lei/ha, deratizare 0,10 lei/mp, dezinfecţie 0,10 lei/mp. Aceste tarife nu conțin TVA.

 18Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor