Atentie la autorizatii!

De Andreea Pintea
Arădenii care intenţionează să urmeze un curs de mediator trebuie să fie foarte atenţi la furnizorul de servicii pe care îl aleg. Consiliul de Mediere a emis un comunicat prin care atrage atenţia că doar furnizorii acreditaţi aflaţi în baza de date a Consiliului pot organiza cursuri care vor fi mai apoi recunoscute.

ARAD. „Potrivit prevederilor legale în vigoare, cursurile de formare în profesia de mediator pot fi susţinute numai de către Furnizorii de formare autorizaţi de Consiliul de Mediere. Furnizorii de formare autorizaţi de Consiliul de Mediere se regăsesc în «Lista furnizorilor de formare» disponibilă pe site-ul instituţiei, la secţiunea «Tablouri/Liste» (http://www.cmediere.ro/tablouri-liste/lista-furnizorilor-de-formare/19/)”, se menţionează în comunicat.

În ceea ce îi priveşte pe arădeni, Asociaţia EURED va organiza un nou curs de mediator în perioada 25 martie – 7 aprilie. „Cursul este acreditat de Consiliul de Mediere. Menţionăm că urmare a modificării legislative aduse de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 90/2012 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei, părţile aflate în litigiu sunt obligate să se prezinte la un mediator pentru o şedinţă de informare, înainte de declanşarea unui proces în faţa instanţelor de judecată. Poate urma un curs de mediator orice persoană care are studii superioare indiferent de domeniu. Profesia de mediator este compatibilă cu orice activitate sau profesie”, au explicat organizatorii cursului. Informaţii suplimentare se pot obţine la office.eured@gmail.com sau la tel. 0723 – 64.97.83.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !